TERMINSTART I TRAVSKOLAN

Gotlands Travskola är en av Sveriges största travskolor som har verksamhet året runt. Vi har utbildade ledare, hästar i olika storlekar och sätter alltid säkerheten främst.

NUär det möjligt att boka plats till höstterminen åR 2020

Gemensamt för alla grupper:

• Start vecka 35 år 2020
  • 15 tillfällen
  • Anmälan till kurs görs i formuläret längst ner på sidan

Travkul:

Travkul är första steget in i hästvärlden för våra yngsta. På ett enkelt, säkert och roligt sett får ni lära känna hästen, stallet och omgivningarna.

Ålder: Barn 5 - 7 år

Tid: Söndagar

Pris: 700 kronor

Nybörjare:

Denna grupp passar barn och unga som har gått Travkul eller som är helt nybörjare med hästar.

Ålder: Barn 8 år och uppåt

Tid: Söndagar

Pris: 1 700 kronor

Vuxna:

Travskolans vuxenkurser är ett populärt inslag för dig som vill ha roligt med häst. Kanske vill du på sikt gå vidare och ta licens eller lära dig mer om travsportens spännande värld. Inga förkunskaper krävs. Två timmar per tillfälle.

Ålder: 16 år och uppåt

Pris: 2 000 kr

Hos oss behöver du inga förkunskaper för att börja, vi lär dig allt du behöver!

Vi ser fram emot din anmälan och att få träffa dig på Visbytravet!

Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig.

Har du frågor eller funderingar går det bra att ringa oss på telefon 0498 - 20 28 60