Vad vi erbjuder

dubbelsulky - 600 kronor

Visbytravet erbjuder möjligheten att sitta upp bakom en travhäst för körning ute på travbanan. Med hjälp av en tandemsulky där en rutinerad kusk sitter bakom och instruerar får du en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Denna aktivitet kan genomföras både i samband med tävlingar men även vid andra tillfällen. Priset avser en häst samt instruktör. Ni väljer själva om ni önskar vara med i förberedelserna av hästen eller endast vid körningen. Vi tillhandahåller säkerhetsutrustning samt överdragskläder. Bokning sker längst ned på sidan. Företagskunder kan kombinera aktiviteten med mat & dryck.

ponnyrace, femkamp & unicave

Vi tillhandahåller ett helt unikt företagsevent. Travskolan, Visbytravet och Hansa Event samarbetar. Ni kan, till exempel, inleda med ett ponnyrace, köra en femkamp, äta och dricka gott samt roa er i vår nya Unicave. Kontakta oss om era önskemål så syr vi ihop en offert.

Privatlektion ponny - 500 kronor

Vid en privatlektion med ponny guidas du av en rutinerad instruktör vars målsättning är att du ska få en upplevelse utifrån dina önskemål. En perfekt gåva till en vän som aldrig tidigare kört en travhäst eller för dig som vill lära dig ännu mer. Bokning sker längst ned på sidan.

PRIVATLEKTION stor häst - 500 KRONOR

Vid en privatlektion med stor häst guidas du av en rutinerad instruktör vars målsättning är att du ska få en upplevelse utifrån dina önskemål. En perfekt gåva till en vän som aldrig tidigare kört en travhäst eller för dig som vill lära dig ännu mer. Bokning sker längst ned på sidan.

Familjeutflykt- 500 kronor

Vill du göra något roligt tillsammans med familjen? Då är Travskolans familjeutflykt något för er!

I stallet får ni pyssla om hästarna, sela och köra häst med någon av våra utbildade ledare. Ta med fikakorgen och njut! Bokning sker längst ned på sidan.

barnkalas 3 timmar - 1500 kronor

Fira födelsedagen på travet är utan tvekan en spännande upplevelse. Tillsammans med Travskolans ledare blir det lek och prova på körning samt ponnyridning. Fikar gör vi i russbaracken intill stallet. Priset avser två ledare samt hästar för att skapa ett attraktivt kalas för upp till 15 personer. Samtliga deltagare erhåller ett litet minne från travet. (Vi har möjlighet att ordna med fika samt övrig förtäring men det går också bra att ha med sig eget). Barnkalaset pågår i 2 timmar. Bokning sker längst ned på sidan.

barn- & ungdomskurs fr. 6 år - 1700 kronor

Gotlands Travskola utbildar på daglig basis barn och unga inom travsporten. Kursstegen börjar med Knattekurs och sträcker sig till licensutbildningen. Terminen innefattar normalt sett 15 veckor. Kursstart: Vecka 35 – 2019. Bokning sker längst ned på sidan.

vuxenkurs fr. 16 år - 1700 kronor

Travskolans vuxenkurser är ett mycket populärt inslag för den som vill ha roligt med häst. Kanske vill du på sikt gå vidare till att ta licens eller bara lära dig mer om travsportens spännande värld. Vuxenkursen innefattar 15 träningstillfällen á 2 timmar. Kursstart: Vecka 35 - 2018. Bokning sker längst ned på sidan.

Boka här

Boka den aktivitet och/eller kurs som ni vill delta i. Kom ihåg att anteckna tid och datum. Om du glömt det eller har några frågor så ringer du Simon 0704-865585. Faktura skickas till den adress som uppges nedan.